Мінкульт сприяє терористам ДНР?

Залишити коментар

05.11.2015 від vikvik97

 

То хто повинен відслідковувати ганебну підтримку ДНР-ЛНР зі сторони творчої інтелігенції? Виявляється Міністерство культури України! Здається, команда горе-міністра Кириленка просто тихо підігрує терористам, повністю ігноруючи боротьбу за культурну безпеку!

Активісти журналу “Музеї України” почали відслідковувати гастрольну і виставкову діяльність в окупованих районах Донецької і Луганської областей і вжахнулися!

Просто парад “масковскіх звьозд” різного калібру! Мало того, що незаконно перетинають державний кордон України, ведуть гастрольно-виставкову діяльність, не сплачують податків, ще й мають нахабство підтримувати паханів терористів, роблять антиукраїнські заяви, ведуть пропаганду незаконних збройних формувань у дитячій аудиторії! Що зокрема публічно зробили керівники Росгорцирка!

З боку офіційного Києва тиша! Мабуть так і треба? Але, є Закони, які передбачають за такі дії суворе, комплексне покарання! І боротьбу з терористами ніхто не закінчив! Крім Мінкульту Кириленка. У Славіка “перемогли” скрізь, де він недолуго піариться.

  А от дійсно реальну роботу з повної культурологічної блокади Криму та окупованого Донбасу, подань до прокуратури, СБУ, МЗС в Мінкульті не ведуть. І роблять це занадто якось демонстративно свідомо. Що давно викликає підозри у якихось ментально-ідеологічних симпатіях з сепарами… Чи це шифровка з Центру?

Аби розвіяти сумніви, журнал “Музеї України” звернувся до прес-служби МЗС України з проханням пояснити, хто повинен ганяти московську попсу і протестувати проти незаконної гастрольно-виставкової діяльності. Ось відповідь:

Доброго дня, шановний пане Вікторе,

 

Міністерство закордонних справ України розглянуло Ваш запит та повідомляємо, що моніторинг питань, пов’язаних з незаконною гастрольною діяльністю державних творчих колективів РФ, а також питань, пов’язаних з незаконною виставковою діяльністю державних музеїв РФ в окремих районах Донецької та Луганської областей та на території в АР Крим здійснює Міністерство культури України.

 

З повагою, Прес-служба МЗС України.

Все зрозуміло. Бездіяльність у таких важливих питаннях під час війни, саботаж називається зрадою.

Ніяких складностей у моніторингу злочинів дурників лнр-днр нема! Вони про всі гастролі і “музейні діорами про аполченцев” чесно повідомляють на своїх чисельних “ахвіціальних” сайтах. Щедро ілюструючи фотографіями, які так люблять збирати правоохоронні органи для суду…

То чому не працює Мінкульт Кириленка?

Ми власними скромними силами відслідкували гастролі Росгоцирку і державного ансамблю “Росія” в ДНР, публічно звернулися до Послів США в РФ і Україні з проханням внести ті колективи до візових санкційних списків. Хай сидять в Урюпінську, а не гуляють по ситій Вашингтонщині! Навіть не уявляєте, яка в тій тусовці почалася паніка! Це ж для них кінець доларовому життю і жирних гастролей!

Наступного разу будуть думати, куди і за чим їхати…

Отож, чекаємо грізних гучних заяв від “кровожерливих крольчегів” Мінкульту Яценюка-Кириленка! І відповідних звернень до МЗС і Посольств розвинених країн!

Ватна попсня повинна їздити кудись на “ісконниє” землі. В Магадан…

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

Залишити коментар

RSS вікно в америку

RSS 5 канал

Статистика блогів

  • 12 611 hits

Введіть адресу електронної пошти, щоб підписатися на цей блог і отримувати сповіщення про нові записи електронною поштою.

Приєднайтесь до 116 інших підписників

лік

HotLog

RSS Універсальна газета