конкурс краси дівчат на інвалідних візках

Залишити коментар

28.09.2016 від vikvik97

у  Краматорську пройшов всеукраїнський відкритий конкурс краси дівчат на інвалідних візках. Участь у ньому взяли дівчата з десяти міст України.

Під час конкурсу дівчата з особливими потребами виконували багато завдань журі, презентували свої хобі та відповідали на запитання від ведучих. Більшість із них ніколи не змагались на подібних конкурсах, проте тримались гідно та показали всю силу свого духу. Переможницею стала Оксана Кононець з Києва. Усі учасниці отримали цінні нагороди від Донецької облдержадміністрації та інших партнерів і спонсорів.

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський зазначив, що усі дівчата, які брали участь у конкурсі – вже є переможцями. Адже вони вийшли на цю сцену і показали всій Україні свою внутрішню красу і силу свого духу. “Залучення людей з  особливими потребами до суспільного життя – одне з найважливіших завдань обласної влади. Для будь-якої країни інтеграція людей з особливими потребами до соціуму – це показник її цивілізованості”, – наголосив Павло Жебрівський.

Привітати красунь на візках прийшли також заступник голови облдержадміністрації  Ігор Стокоз та Міс Україна Всесвіт Олена Сподинюк.

Залишити коментар

RSS вікно в америку

RSS 5 канал

Статистика блогів

  • 12 610 hits

Введіть адресу електронної пошти, щоб підписатися на цей блог і отримувати сповіщення про нові записи електронною поштою.

Приєднайтесь до 116 інших підписників

лік

HotLog

RSS Універсальна газета